2015 Latitude, 4WD, 2.4L, 6-biegowa skrzynia biegów
Odkąd wymieniłem przednie amortyzatory jesienią 2021 roku, zauważam, że moje łączniki stabilizatora dotykają dolnego wahacza, gdy zawieszenie jest odciążone. Wydaje mi się to nienormalne. Nie mogę być jedyny. Dla tych, którzy mają standardowe amortyzatory, jaki jest pomiar od środka dolnego punktu mocowania do środka punktu mocowania drążka stabilizatora? Skontaktowałem się z KYB i mówią, że 182 mm, bez zgłoszonych problemów. Z drugiej strony Bilstein powiedział 181 mm. Byłbym bardzo wdzięczny za informację zwrotną.
Dziękuję.
Przód lewy Więcej informacji dla KYB SR4508
Przód prawy Więcej informacji dla KYB SR4507
Łącznik stabilizatora Więcej informacji dla MOOG K750385
Przednie lewe ramię wahacza Więcej informacji dla MOOG RK620066
Przednie prawe ramię wahacza Więcej informacji dla MOOG RK620065
Odkąd wymieniłem przednie amortyzatory jesienią 2021 roku, zauważam, że moje łączniki stabilizatora dotykają dolnego wahacza, gdy zawieszenie jest odciążone. Wydaje mi się to nienormalne. Nie mogę być jedyny. Dla tych, którzy mają standardowe amortyzatory, jaki jest pomiar od środka dolnego punktu mocowania do środka punktu mocowania drążka stabilizatora? Skontaktowałem się z KYB i mówią, że 182 mm, bez zgłoszonych problemów. Z drugiej strony Bilstein powiedział 181 mm. Byłbym bardzo wdzięczny za informację zwrotną.
Dziękuję.
Przód lewy Więcej informacji dla KYB SR4508
Przód prawy Więcej informacji dla KYB SR4507
Łącznik stabilizatora Więcej informacji dla MOOG K750385
Przednie lewe ramię wahacza Więcej informacji dla MOOG RK620066
Przednie prawe ramię wahacza Więcej informacji dla MOOG RK620065