Hej...ok, nie wiedziałem, dopóki nie dostałem swojego Patriota, że radio, które jest w nim obecnie, nie jest właściwe. Jeep sam powiedział, że nie może uzyskać dostępu do niczego, nie może aktywować UConnect, ponieważ zostało stworzone dla modeli po 2011 roku.
Sirius Xm nie działa, nie mogę połączyć z nim telefonu. Muszę użyć adaptera, aby słuchać muzyki.
Moje pytanie brzmi: jaki rozmiar radia powinienem kupić, aby zastąpić to, które nie działa?
To zostało wzięte z Jeepa z 2015 roku i włożone do 2011 roku, nie działa. Potrzebuję tylko radia, które będzie działać i ma Bluetooth. Potrzebuję tylko pomocy w ustaleniu, jak duży jest ten ekran, żeby nie trzeba było dodawać więcej części przy wyjmowaniu tego.
Moje pytanie brzmi: jaki rozmiar radia powinienem kupić, aby zastąpić to, które nie działa?
To zostało wzięte z Jeepa z 2015 roku i włożone do 2011 roku, nie działa. Potrzebuję tylko radia, które będzie działać i ma Bluetooth. Potrzebuję tylko pomocy w ustaleniu, jak duży jest ten ekran, żeby nie trzeba było dodawać więcej części przy wyjmowaniu tego.