Jeep Patriot Forums banner
181 - 200 of 292 Posts
Ścięliśmy nasz świąteczny choinkę kilka dni temu w północnej Arizonie, oto zdjęcie Patriota.

Image

Postanowiłem wybrać mniej uczęszczaną drogę, a potem zdałem sobie sprawę, że powinienem był wziąć mojego XJ, kiedy to zobaczyłem, na szczęście wróciliśmy do domu w całości.

Image

Oto krótki film z naszych doświadczeń.

Ścięliśmy naszą choinkę kilka dni temu w północnej Arizonie, oto zdjęcie Patriota.

Image
To niesamowite, stary! Czy to po prostu zwykły klej GoPro na dachu?

To jest niesamowite, stary! Czy to po prostu zwykły klej GoPro na dachu?
Dzięki DMurph.

Mam kamerę Sony Action Cam i używam ich mocowania na klej.
To świetne mocowanie, klei jak cement, jechałem 80 mil na godzinę z zamontowaną kamerą i nigdy nie spadła.

Nie wiem, jak usunąć mocowanie, jeśli bym chciał, na razie jest tam na stałe, ponieważ będę go nadal używać.
Powiedziałbym, że przejechałem około 3 tys. mil z kamerą na górze, zarówno na autostradzie, jak i w terenie.

Żółty element poniżej przykręca się do kamery, a następnie zatrzaskuje na mocowaniu.
Zdjęcie poniżej przedstawia płaskie mocowanie (którego używam) i wklęsłe mocowanie do kasków.

Image

Tylko kilka zdjęć. Niektóre to nowe zdjęcia z KO2s :)

Attachments

I really like your Pat! what kind of tires are those??
Dzięki! To są BF Goodrich KO2s, 235/70/16 musiałem zrobić modyfikację pinch weld. Felgi to Pro Comp 7032 16x8 :)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalk

Wychodzę, żeby pomóc w odśnieżaniu podjazdów znajomych po zimowej burzy w Nowym Jorku:

Image

Obserwowanie zachodu słońca nad zatoką, a jednocześnie zabawa w dziewiczym śniegu (ale tylko około 8 cali)

Image

181 - 200 of 292 Posts