Aftermarket radio, no sound - Jeep Patriot Forums
Electrical and Audio Discuss stereos, NAV, general wiring, lighting & GPS

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-14-2019, 06:09 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 7
 
Aftermarket radio, no sound

Hey. So I have a 2009 Jeep Patriot with the BA setup, leaky sunroof and all. Well I'm trying to replace the stereo with a new one and we have it all hooked up with the adapter kit and everything, but we have no sound output. Any ideas? Thanks
justindeeroberts is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Patriot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio...No Sound! 3murphyracing6 Electrical and Audio 2 05-01-2018 08:20 AM
Radio has no sound, but CD does gubni Electrical and Audio 2 08-05-2016 09:22 AM
No sound of of BA speakers after radio install. symbol Electrical and Audio 4 12-16-2012 06:37 AM
Premium Sound Harness for aftermarket HU Ollie18 Electrical and Audio 7 01-18-2012 01:32 PM
aftermarket sound system question d0eb0y Electrical and Audio 9 11-16-2010 09:06 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome