Newbie - Jeep Patriot Forums
Newbie Check-In First Post? Make your big introduction here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-18-2017, 07:19 PM Thread Starter
Junior Member
 
kwinkle's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Central Florida
Posts: 3
 
Newbie

Hello everyone - I have a 2010 Patriot. Has not been perfect but not engine or motor train issues but the electrical has been buggy and a pain! lol I have used this forum many times to solve issues and I feel like I know you guys already! Just posted in an AC thread - thanks so much for everyone's help!
kwinkle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-18-2017, 07:26 PM
Senior Member

 
Ignatz's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: NH
Posts: 5,139
  
Garage
Welcome to the site, kwinkle! Hope you get the info you need. Pretty helpful bunch on here -- you'll fit in well.
Ignatz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Patriot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome