2010 patriot no transmission with codes p0722 and p0700 showing - Jeep Patriot Forums
Engine and Drivetrain Engines, transfer cases, transmissions and axles

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-18-2017, 02:14 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
 
2010 patriot no transmission with codes p0722 and p0700 showing

I have a 2010 patriot 2wd 2.4l. It has 106280 miles on it. Was driving on the highway when all of a sudden my rpms shot up and it was losing speed. Run the scanner and get p0722 and p0700. Changed both speed sensors and still nothing with the same codes. When I shift out of park it's not engaging in any gear and will not go into autostick. If I could get any help with this before I have to bring to a transmission shop would be greatly appreciated.
Patsfan57 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Patriot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome